ED mukana NaviGate-messuilla 16.-17.5.2018  

Noin 20 maata on edustettuna NaviGate-messuilla Turussa 16.-17.5.2018. Kansainvälinen meriteollisuuden, varustamoiden ja merilogistiikan huippukohtaaminen järjestetään joka toinen vuosi Turun Messukeskuksessa. Mukana on noin 200 alan yritystä mm. Suomesta, Venäjältä, Kiinasta, Etelä-Koreasta, Espanjasta, Virosta ja Ranskasta.

ED Designin ständi on Turun Messukeskuksen C-hallissa osastolla 56.

Osastollamme on esittelyssä COMM7-komentokeskuksen kokoontaitettava älyistuin, joka on suunniteltu yhteistyössä Morehousen ja Navielektron kanssa. Istuin on esimerkki käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta vaativiin tehtäviin, jotka edellyttävät tehokkuutta, virheettömyyttä ja vaivattomuutta sekä herpaantumatonta tarkkaavaisuutta ja nopeaa reaktiokykyä. Työympäristö on käyttäjän jatke, jolloin ergonomian rooli on keskeinen työvälineiden ja -laitteiden integroituessa käyttäjään. Niin fyysisten laitteiden kuin ohjelmistokäyttöliittymienkin on toimittava luotettavasti ja intuitiivisesti.

Tule juttelemaan ja jätä käyntikorttisi – osallistut samalla arvontaan, jonka voittona on ilmainen muotoilu- tai palvelumuotoilupäivä. Pääset hyvään vauhtiin muotoilun hyödyntämisessä!

Voit kuulla meitä myös torstaina 17.5. klo 14.00 alkavassa seminaarissa, jonka pääotsikkona Future Perspectives of Maritime Logistics. ED Designin Sami Pyörteen puheenvuoron aiheena on Future-Oriented Design.

NaviGate-messuille ei ole sisäänpääsymaksua. Katso messujen ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

 

Oletko kiinnostunut osaamisemme hyödyntämisestä? Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin – yli 40 vuoden ja 3000 projektin kokemuksella. OTA YHTEYTTÄ!