Haemme: Tuotekehittäjä (Turku)

ED Design on teollisen muotoilun tunnustettu pioneeri. Meidät tunnetaan siitä, että muotoilutyömme nivoutuu saumattomasti osaksi tuote- ja palvelukehitystä, aina konseptisuunnittelusta toteutukseen ja tuotantoon saattamiseen saakka. Nyt etsimme joukkomme täydennykseksi

tuotekehittäjää

Näet teollisen muotoilun ja mekaniikkasuunnittelun osana samaa kokonaisuutta, etkä kaihda syventymistä kumpaankin asiaan päivittäisessä työssäsi. Toiminnallisuuden ja kauniiden pintojen sekä toimivien, yksityiskohtaisten mekaanisten ratkaisujen ja valmistettavuuden yhdistäminen on tekemisesi ydintä – on kyseessä sitten muovi- tai ohutlevytuotteiden suunnittelu. Protopaja on sinulle luonnollinen toimintaympäristö ideoidesi omatoimiseen testaamiseen. Suosikkimallintimesi on SolidWorks tai Creo.

ED Designissa tulet mukaan kokeneeseen, monipuoliseen suunnitteluporukkaan ja pääset kehittämään taitojasi. Ennen kaikkea saat mahdollisuuden tehdä yhteistyötä laaja-alaisen asiakaskuntamme kanssa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Sijoituspaikka on ED Design Oy:n Turun toimipiste.

Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 11.11.2018. Paikka voidaan täyttää jo aiemmin, mikäli sopiva huippuosaaja löytyy ennen määräajan umpeutumista. Lähetä sähköinen hakemuksesi portfolioineen osoitteeseen info (at) ed-design.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Sami Pyörre: +358(0)415320014, sami.pyorre (at) ed-design.fi.