Digitalisaatio

Digitalisaatio

Digitalisaatio mahdollistaa uudenlaisten älykkäiden ratkaisujen ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuomisen osaksi nykyistä liiketoimintaa, sekä täysin uudenlaisen liiketoiminnan luomisen innovatiivisten ratkaisujen avulla.

Digitalisaatio avaa mahdollisuuksia muuttaa perinteinen laitteiden myymiseen perustuva liiketoiminta palveluperusteiseksi. Tulevan huoltotarpeen ennakoinnin edut on jo laajasti ymmärretty, mutta se on IoT:n hyödyntämisessä vain ensimmäinen askel. On syytä kyseenalaistaa laitteen omistamisen ja oman hallinnoinnin hyödyt verrattuna koko laitteeseen liittyvän kokonaisuuden hankkimiseen palveluna. Näiden kokonaisuuksien suunnitteluun palvelumuotoilu ja käyttäjäkeskeinen suunnittelu tarjoavat erinomaiset työkalut.

ED Designin lähestymistapa digitaalisuuteen on systeeminen. Muotoilemme toimintaympäristöistä älykkäitä ja vuorovaikutteisia kokonaisuuksia, joissa tilat, laitteet, ohjelmistot ja palvelut muodostavat saumattoman ja yhtenäisen käyttäjäkokemuksen. Samalla rakennamme asiakkaillemme uusia ansaintamahdollisuuksia, ja tuotteiden ja palveluiden loppukäyttäjille älykkäämpiä tapoja työn, arjen ja vapaa-ajan parantamiseksi.

Yhdessä ohjelmistokumppanimme Atostekin kanssa pystymme vastaamaan järeänkin luokan digitaalisiin haasteisiin esimerkiksi liikenteen, lääketieteen ja raskaan teollisuuden liiketoimintaympäristöissä.

ED Designin ilmainen palvelumuotoiluopas kertoo mitä palvelumuotoilu on, mitä sen hyödyntämisellä voidaan saavuttaa, ja miten palvelumuotoiluprojektin voi viedä menestyksekkäästi läpi.

Lataa ilmainen opas

Luomme tulevaisuutta muokkaavia palvelukokonaisuuksia.

Muotoilemme tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet sekä toiminta- että tunnetasolla.

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia käyttökokemuksia erilaisiin laitteisiin, järjestelmiin ja palveluihin.

Protopajamme mahdollistaa osallistavan käyttäjäkeskeisen suunnittelun.

Referenssejä