Referenssin kuvaus

Tampereen kaupunki: Tailor’s House

Tailor’s House on nuorten työllistymisen palvelu, jossa nykyaikaisessa oppipoika-kisälli-mestari -mallissa yritykset saavat helposti ja riskittömästi nuoren osaajan kasvamaan yritykseensä. Tässä pormestarin yhdessä kärkihankkeessa allianssin osapuolina toimivat Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut, Pirkanmaan Yrittäjät, Tampereen Kauppakamari ja Tredu.

Tailor’s Housen tulevaa palvelumallia määriteltiin yhteisen työskentelyn kautta, ja työn perusteella kehitettiin mm. palvelulupaus sekä palvelupolut eri avainryhmille. Yhdessä tehty työ ja sen tulokset summaava käsikirja vahvistavat Tailor’s Housen asemaa alueellisena työn ja tekijän ensisijaisena kohtauttajana.

”Tailor’s Housen tavoitteena on kehittää ja kokeilla uusia innovatiivisia palvelutuotteita ja siksi merkittävään rooliin nousee huolellinen tuotteistus. ED Design on auttanut minua ja tiimiäni tuotteistukseen perehtymisessä ja toteuttamisessa. Miellyttävän rauhallinen – mutta tehokas – tapa juoksuttaa esimerkiksi workshopeja ja tiimipäiviä on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen: mekin olemme päässeet hienosti liikkeelle tuotteistuksen ja palvelumuotoilun alueilla.”
– Petri Pekkola, Palvelupäällikkö, Tampereen kaupunki