Referenssin kuvaus

Schneider Electric: Esmi Sense -paloimoitinkeskus

Schneider Electric on johtava paloilmoitinjärjestelmien toimittaja.

Uudessa Esmi Sense FDP -paloilmoittimessa yhdistyvät ajaton design sekä intuitiivinen käyttötuntuma. Fire Expert -pilvipalvelun avulla Esmi-paloilmaisinjärjestelmiä voi seurata ja hallita verkossa PC:llä, kännykällä, tabletilla – missä tahansa, milloin vain.

ED Designin ja Schneider Electricin tiiviillä yhteistyöllä varmistettiin, että kehityshankkeen kolme tärkeintä tavoitetta toteutuvat. Ensinnäkin designista tehtiin modulaarinen niin, että tuotteen eri versioita voidaan helposti valmistaa vaihtamalla vain tarvittavia osia. Toiseksi: käyttöliittymäalue suunniteltiin mahdollisimman helppokäyttöiseksi, kuitenkin niin, että se täyttää lukuisat kansalliset paloilmoittimia koskevat standardit. Ja sokerina pohjalla: uusi tyyli on ajaton ja ystävällinen.

Lisäksi muutamien vanhempien oheislaitteiden ulkonäköä uudistettiin niin, että ne sopivat hyvin yhteen uuden keskuksen kanssa

“Valitessamme kumppania tuotekehityshankkeisiin etsimme innovatiivisia yrityksiä ja ihmisiä, joilta yhteistyö henkilöstömme kanssa sujuu saumattomasti ja tuotekehitysperiaatteidemme mukaisesti. ED Design oli juuri kaikkea tätä: kumppani, joka haastoi meitä ja ajatteluamme, mutta samalla auttoi meitä luomaan aidosti uudenlaisen ratkaisun uuden sukupolven paloilmoittimeksi.”

Timo Punkka, Product Development Manager, Schneider Electric