Prototyypit

Prototyypit ja piensarjat mahdollistavat valmiin kaltaisten tuotteiden esittelyn, testaamisen ja myymisen asiakkaille – ennen kuin sarjatuotantotyökaluihin on investoitu euroakaan.

Prototyypit ja piensarjat vaativat sarjatuotannosta poikkeavia menetelmiä ja toimintamalleja. Viimeistelemme ja kokoonpanemme tuotantokappaleet haluttuun tasoon saakka. Aikataulutamme toimitukset niin, että asiakkaanamme saat prototyypit tai piensarjat mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toimitamme prototyypit ja piensarjat yhdestä osoitteesta 40 vuoden kokemuksella, tarvittaessa sarjatuotettujen kokoonpanojen tasoisina suoraan tuotantolinjallenne.

Usein mallikappaleella halutaan testata tiettyjä tuoteominaisuuksia tai hakea palautetta käyttäjiltä. Toteutamme mallinrakennuksen ja testauksen pakettina, jossa asiakkaamme saa tuotoksena testausraportin. Osan testeistä hoitavat kumppanimme. Raportin lisäksi voimme toteuttaa tarvittavat muutokset geometriaan ja hankkia virallisen luokituksen (esim. IP-luokka).

Protopajamme tuottaa korkealuokkaisia malleja ja prototyyppejä.

Muotoilemme tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet sekä toiminta- että tunnetasolla.

Mekaniikkasuunnittelijamme hallitsevat monimutkaisten kappaleiden ja muotopintojen suunnittelun.

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia käyttökokemuksia erilaisiin laitteisiin, järjestelmiin ja palveluihin.

Protopajan referenssejä