Tekesin innovaatioseteli kannattaa hyödyntää  

5000 euron arvoinen innovaatioseteli tarjoaa pk-yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden innovaatiotoiminnan nopeaan käynnistämiseen. Tekesin myöntämän setelin avulla yritys voi ostaa asiantuntijapalveluja, joiden avulla se kehittää omia tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan. Rahoituspäätöksen saa pikaisesti eikä omarahoitusosuutta ei edellytetä.

Innovaatiosetelin käyttökohteita ovat mm. tuote- ja palvelustrategian kehittämistyöpajat (esimerkiksi tuotteiston kehittämiseen tai muotoilustrategian laatimiseen liittyen), ketterä tuote- ja palvelukehitys sekä siihen liittyvät nopeat kokeilut ja protoilut, kehitysprojektien valmistelu, sekä käyttäjätutkimukset ja asiantuntijalausunnot. Mukaan lähteviltä yrityksiltä edellytetään aitoa halua panostaa innovaatiotoimintaan sekä tarvetta käyttää siihen liittyen ulkopuolista asiantuntija-apua.

ED Design on Tekesin sertifioima palveluntarjoaja. Tuote- ja palvelukehityksen asiantuntijamme ja koetellut toimintamallimme ovat käytössänne. Ota yhteyttä niin laaditaan yhdessä suunnitelma innovaatiosetelin hyödyntämiseen sinun yrityksessäsi! Autamme mielellämme rahoitushakemuksen laatimisessa.

 

Joko mielessäsi on sopiva hanke? Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin – yli 40 vuoden ja 3000 projektin kokemuksella. OTA YHTEYTTÄ!