Teollinen muotoilu

Teollinen muotoilu ei ole itseisarvo vaan merkittävä menestystekijä. Muotoiluun panostaneiden yritysten arvo on tutkitusti* kasvanut yli kolminkertaiseksi muihin yrityksiin nähden.

Teollinen muotoilu tekee tuotteista ja palveluista niin esteettisesti kuin käyttökokemukseltaankin miellyttäviä, oli sitten kyseessä kuluttajatuote, monimutkainen ammattilaisjärjestelmä tai raskas ajoneuvo. Samalla se luo arvoa ja sitouttaa käyttäjänsä. Hyvin suunnitellut tuotteet, palvelut ja järjestelmät tehostavat toimintaa, parantavat tuottavuutta ja turvallisuutta, vähentävät turhautumista ja lisäävät tyytyväisyyttä. Ja toisin kuin usein kuvitellaan, ei teollinen muotoilu lisää tuotteen valmistuskustannuksia, vaan päinvastoin usein alentaa niitä ohjatessaan rakennesuunnittelua yksinkertaisempiin ja modulaarisempiin ratkaisuihin.

Kokonaisvaltainen teollinen muotoilu kattaa tuotemuotoilun, käyttöliittymäsuunnittelun, palvelumuotoilun ja brändinhallinnan luoden saumattoman käyttäjäkokemuksen. Asiakkaiden kytkeytyminen yrityksen brändielementteihin vahvistuu, kun ne ilmentyvät kaikissa tuotteissa ja palveluissa.

Parhaiten teollinen muotoilu hyödyttää tuotekehitystä, kun sitä käytetään järkevästi mitoitettuina annoksina läpi koko tuotekehitysprosessin, aina varhaisesta selvitysvaiheesta tuotantoon saattamiseen asti. Vastaavasti teollisen muotoilun potentiaali on helppo hukata käyttämällä sitä vain yksittäisenä kerta-annoksena prosessin jossain vaiheessa. Autamme mielellämme löytämään tavan, jolla teollinen muotoilu voi palvella parhaalla tavalla sinun tuotekehitysprojektiasi.

*) Totta se on! Lue lisää blogistamme: Design kolminkertaistaa yrityksen arvon.

Oletko kiinnostunut osaamisemme hyödyntämisestä? Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin – yli 40 vuoden ja 3000 projektin kokemuksella.

Ota yhteyttä

Muotoilemme teknisesti korkeatasoisia hyötyajoneuvoja traktoreista trukkeihin ja kaivoskoneista busseihin.

Tuotteen toimivuus on helppokäyttöisyyden, ergonomisuuden ja valmistuksen optimaalisuuden summa.

Onnistunut design tekee lääketieteellisestä toimenpiteestä miellyttävän ja turvallisen.

Käyttökelpoisuus, käytön tehokkuus ja käyttäjien tyytyväisyys ovat keskeisiä kilpailutekijöitä.

Osaava muotoilukumppani sparraa kasvuyritystä sen matkalla kohti kansainvälistä menestystarinaa.