Ajoneuvomuotoilu

ED Design muotoilee ja suunnittelee teknisesti korkeatasoisia hyötyajoneuvoja traktoreista trukkeihin ja kaivoskoneista busseihin. Muotoilu on se kilpailuvaltti, jolla asiakasyrityksemme erottuvat muiden joukosta.

Ajoneuvosuunnittelussa keskeisiä tekijöitä ovat ergonomia, toiminnallisuus, valmistettavuus sekä brändi-identiteetti. Pienet tuotantosarjat ja laajat mallistot haastavat muotoilijat ja vaativat tiivistä yhteistyötä insinöörien, markkinoinnin, liiketoiminnan johdon sekä toimitusketjun kesken. ED Design toteuttaa muotoilun ja mekaniikkasuunnittelun saumattomana kokonaisuutena.

Meillä on yli sadan miesvuoden työkokemus ajoneuvosuunnittelussa. Muotoilemme ja suunnittelemme mm. traktoreita, trukkeja, kaivoskoneita, metsäkoneita, maatalouskoneita, linja-autoja ja veneitä. Työ on pitkäjänteistä ja jatkuvaa: esimerkiksi uuden traktorimalliston tuominen markkinoille vie aina useita vuosia.

Muotoilemamme ajoneuvot ovat voittaneet lukuisia palkintoja. Esimerkiksi Valtran traktorit, joita ED Design on ollut mukana muotoilemassa jo vuosikymmenten ajan, on palkittu parhaasta traktorimuotoilusta (Golden Tractor, Italia) vuosina 2003, 2005 ja 2015 sekä laadukkaasta teollisesta muotoilusta (Fenniaprize, Suomi) vuonna 2012.

Ota yhteyttä

Ajoneuvomuotoilun referenssejä

Muotoilemme tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet sekä toiminta- että tunnetasolla.

Mekaniikkasuunnittelijamme hallitsevat monimutkaisten kappaleiden ja muotopintojen suunnittelun.

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia käyttökokemuksia erilaisiin laitteisiin, järjestelmiin ja palveluihin.

Protopajamme tuottaa korkealuokkaisia malleja ja prototyyppejä.