Prosessiteollisuus

Kun asiakkaamme toimiala on prosessiteollisuus, tarkoittaa teollinen muotoilu meille sitä, että me teemme vaikeasta helppoa. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa muotoilemme tuotteet toimivammiksi, laadukkaammiksi ja menestyvämmiksi kansainvälisessä kilpailussa.

Laitteiden tai ratkaisujen muotoiluhankkeissa laajemman kuvan hahmottaminen on erittäin tärkeää. Tiimimme on erikoistunut kaivamaan esiin tarvittavat tiedot organisaatioiden eri lokeroista ja kommunikoimaan ideat kaikille ymmärrettävällä tavalla. Toimiva kommunikaatio varmistaa idean kulkemisen eteenpäin ja sen täyden potentiaalin hyödyntämisen.

Hyvä ergonomia ja käytettävyys sekä uusien teknologioiden ja materiaalien soveltaminen ovat yhteistyöprojekteissamme keskeisiä. Muotoilijat ja insinöörit työskentelevät sujuvasti yhdessä, jotta idean punainen lanka säilyy toteutukseen saakka.

Asiakkaitamme tällä toimialalla ovat mm. ABB, Aidon ja Metso.

Ota yhteyttä

ED Designin ilmainen Muotoiluopas kone- ja laitevalmistajille kertoo mm. miten asiakasymmärrys, rakenneoptimointi ja laadukas muotoilu voidaan hyödyntää käytettävyyden, valmistettavuuden ja uusien myyntiargumenttien tuottajina.

Lataa ilmainen opas

Prosessiteollisuuden referenssejä

Muotoilemme tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet sekä toiminta- että tunnetasolla.

Mekaniikkasuunnittelijamme hallitsevat monimutkaisten kappaleiden ja muotopintojen suunnittelun.

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia käyttökokemuksia erilaisiin laitteisiin, järjestelmiin ja palveluihin.

Protopajamme tuottaa korkealuokkaisia malleja ja prototyyppejä.