Startup-yritykset

Alkutaipaleellaan oleva kasvuyritys kohtaa haasteita monella rintamalla. Rahoitus pitää saada kuntoon, markkinoiden kiinnostus pitää herättää, tuotekehitys pitää hoitaa tehokkaasti. Startup-yrittäjän kannattaa panostaa siihen, missä hänen oma osaamisensa on parhaimmillaan, ja hyödyntää ulkopuolista osaamista siellä, missä siitä on eniten hyötyä.

Osaava ja kokenut muotoilukumppani sparraa kasvuyritystä sen matkalla kohti kansainvälistä menestystarinaa. Laadukas muotoilu ja käyttöliittymäsuunnittelu antavat idealle ja tuotteelle vakuuttavuutta ja uskottavuutta, joilla hurmataan niin rahoittajat kuin vaativat globaalit markkinatkin. Samalla muotoilulle ominainen nopea innovointi ja protoilu vie kehitystyötä vauhdikkaasti eteenpäin. Parhaimmillaan muotoilu on silloin, kun sitä ei hankita massiivisena kerta-annoksena, vaan sopivasti kehitysprojektin tärkeisiin vaiheisiin annosteltuna.

Kumppaniksi kannattaa valita muotoilutoimisto, jolla on laajaa kokemusta niin kansainvälisistä huippubrändeistä kuin aloittelevista startupeistakin. Näin tuotteen ja palvelun kehittämiseen saadaan näkemyksellisyyttä ja ketteryyttä, joiden avulla kansainvälinen läpimurto on monta askelta lähempänä.

Ota yhteyttä

Startup-referenssejä

Muotoilemme tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet sekä toiminta- että tunnetasolla.

Mekaniikkasuunnittelijamme hallitsevat monimutkaisten kappaleiden ja muotopintojen suunnittelun.

Suunnittelemme kokonaisvaltaisia käyttökokemuksia erilaisiin laitteisiin, järjestelmiin ja palveluihin.

Protopajamme tuottaa korkealuokkaisia malleja ja prototyyppejä.